Gör dig redo med: Linzi

Getting Ready With: Linzi
Jag valde faktiskt att inte ha brudtärnor, men tyckte alltid att redo-delen såg ut så rolig och ville inte missa det. Med mina besties som reser från Skottland, England och Nya Zeeland gav det mig också lite extra tid att spendera med dem eftersom jag bara ser dem en gång om året. 

Eftersom jag var ganska blyg av naturen var jag väldigt nervös för själva bröllopet så jag är så glad att vi fick tillbringa morgonen med att dricka champagne (och gin), göra vår smink klar och slappna av. Min nu man och hans vänner poppade till och med för några brädspel före espresso och espressomartini. Lyckligtvis var vår fotograf Madeline Kate där för att påminna oss om att vi faktiskt var tvungna att gå till själva bröllopet!  

 


Äldre inlägg Nyare inlägg