Gör dig redo med: Rebecca

Getting Ready With: Rebecca

Vi vaknade tidigt vid vårt hus i Blairgowrie med massor av tårar, spänning och hoppning på sängen. Dagen började med pilates på gräsmattan följt av pappas ricotta-pannkakor, det var en så vacker, avslappnad morgon som hängde med mina bästa vänner och familj.

Det pågick lite fåniga dansar (och många skratt) för att bida tiden då vi alla fick hår och smink gjort. Vi kände oss mycket bortskämda att bli bortskämda medan vi smuttade på champagne, allt var lite surrealistiskt och började bara kännas riktigt när allt vi klädde på oss och nerverna började sätta in.

Trots att vi insåg att vi var en brudtärna klänning kort (!), Var allt väldigt avslappnat och bara så roligt. En av mina favoritstunder var att se min pappa för första gången när min klänning var på, den var väldigt känslomässig.

Morgonen var bara så speciell att jag aldrig kommer att glömma det och det skapade scenen för den mest fantastiska, otroliga dagen. Jag önskar att vi kunde göra allt igen.


Nyare inlägg